Αναζητήστε το καινούριο σας αυτοκίνητο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής των μαρκών FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και Fiat Professional από τον Φεβρουάριο του 2008 με μονάδες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης σε Αττική, Θεσσαλονίκη και  Λάρισα.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων είναι κοντά σας για να σας συστήσουν όλα τα μοντέλα και να σας ενημερώσουν για ότι σας ενδιαφέρει (τιμές, εξοπλισμοί, τρόποι πληρωμής  κ.α.).

Μέσα από τις ειδικές προσφορές, με εχέγγυο την δύναμη της Fiat Σφακιανάκης, οι άνθρωποι μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το αυτοκίνητο που έχετε ονειρευτεί.

Με την πληρότητα των ειδικών διαγνωστικών μηχανημάτων, εργαλείων αλλά και γνήσιων ανταλλακτικών που διαθέτουμε, με το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, τα τμήματα συνεργείου, ηλεκτρολογείου και φανοποιείου, είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε τις ανάγκες συντήρησης του αυτοκινήτου σας.

Η συνέπεια και η εμπειρία του ομίλου Σφακιανάκη αποτελεί και για εσάς την εγγύηση εύρυθμης λειτουργίας του οχήματος σας. Εμπιστευτείτε μας το δικό σας Fiat , Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Lancia και Fiat Professional όχημα σας και αφήστε τους ανθρώπους μας να διατηρήσουν την αξία του όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν.

Σας περιμένουμε σε μια από τις εκθέσεις μας ή τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας. 

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ