*Καθαρά ενδεικτικές εικόνες. Οι πωλήσεις οχημάτων προγραμματίζονται από τον Οκτώβριο του 2020.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

 

Σχεδιασμένο για τη νέα δεκαετία

Το νέο «la Prima» 500 θα κατασκευαστεί σε μια τελείως διαφορετική πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για τη δεκαετία που έρχεται. Θα εξασφαλίσει ανταγωνιστική εμβέλεια μέχρι 320 χλμ., καθώς και γρήγορη φόρτιση για να αναπληρώνετε την οδήγηση μιας ολόκληρης ημέρας (50χλμ.) σε 5 λεπτά. Η λειτουργία Sherpa θα σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας βελτιστοποιώντας τη διαχείριση

ενέργειας, ενώ το Wallbox θα περιλαμβάνεται ως στάνταρ, επιτρέποντας την εύκολη φόρτιση στο σπίτι.

 

ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ «ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ

Το πρώτο αυτοκίνητο πόλης που παρέχει Αυτόνομη Οδήγηση Επιπέδου 2. Το Νέο «la Prima» 500 θα μπορεί να επιταχύνει αυτόματα, να φρενάρει, να σας κρατάει στη λωρίδα, να διαβάζει τα σήματα ορίων ταχύτητας και να προτείνει αναλόγως την κατάλληλη ταχύτητας. Τα μάτια του θα είναι «ανοιχτά» για πεζούς και ποδηλάτες και χάρη στην 360 ° "Drone View", το παρκάρισμα θα είναι ευκολότερο από ποτέ.

 

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΜΟΡΦΙΑ

Το Νέο «la Prima» 500 θα είναι πιο ευρύχωρο, μακρύτερο και πλατύτερο. Με καθαρό σχεδιασμό, λιγότερα κουμπιά και βασικές γραμμές στο εσωτερικό. Το νέο state-of-the-art σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής  10.25" θα γίνει η φυσική επέκταση του smartphone σας, χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση με Bluetooth και την ασύρματη βάση φόρτισης.

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έχει δημιουργηθεί για την πόλη

Με αυτονομία που θα καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες για μετακίνηση στην  πόλη: για να πάτε στην δουλειά, στο γυμναστήριο και να επιστρέψετε στο σπίτι χάρη στην εμβέλεια 320 χιλιόμετρων. Χάρη στη γρήγορη φόρτιση 85kW, το νέο «la Prima» 500 σας δίνει μια πλήρη ημέρα οδήγησης (50 χλμ.) με 5 λεπτά φόρτισης. Επιπλέον, θα μπορείτε να επιλέξετε την ρύθμιση “Sherpa Mode’’: έξυπνη ρύθμιση οδήγησης που βελτιστοποιεί τις παραμέτρους του αυτοκινήτου, εξοικονομώντας ενέργεια για να φτάσετε στον προορισμό σας.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ RANGE MODE

Η λειτουργία range mode περιλαμβάνει την εμπειρία οδήγησης One Pedal Drive, που επιτρέπει στον οδηγό να χρησιμοποιεί μόνο το δεξί πεντάλ για να επιταχύνει και να επιβραδύνει, ή να σταμαάει εντελώς υπό ορισμένες συνθήκες.

 

ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Χάρη στη τεχνολογία Plug & Play το αποκλειστικό Easy Wallbox με καλώδιο Mode 3 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας σταθμό φόρτισης στο σπίτι, μέχρι 7kW.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΣΥΝ-ΟΔΗΓΟΣ

Το νέο «La Prima» 500 θα είναι το πρώτο αμάξι που θα φέρει  την Αυτόνομη Οδήγηση Επιπέδου 2, ένα ανώτερο επίπεδο ασφάλειας στην κίνηση. Χάρη στον Συν-οδηγό της Fiat, το αυτοκίνητο θα διαβάζει τα σήματα ταχύτητας του δρόμου και θα σας προτείνει την ταχύτητα που πρέπει να κρατήσετε. Μόλις ρυθμίσετε την ταχύτητα και την απόσταση, το σύστημα θα διατηρεί αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα (όταν υπερβαίνει τα 30 km / h), θα κρατά το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας (όταν υπερβαίνει τα 60 km / h) και θα σταματάει όταν η κυκλοφορία το απαιτεί.

 

Ευκολότερο Παρκάρισμα

 Σε ελιγμούς με χαμηλή ταχύτητα, θα αποφεύγονται τα μικροατυχήματα

Με την λειτουργία 360° Drone View οι αισθητήρες παρκαρίσματος θα ανιχνεύουν οποιοδήποτε εμπόδιο γύρω από το όχημα και θα ενημερώνουν αντίστοιχα τον οδηγό. Επιπλέον, η υψηλής ευκρίνιας πίσω κάμερα θα εμφανίζει οτιδήποτε βρίσκεται πίσω από το αυτοκίνητο με καθαρότητα και λεπτομέρεια.  

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ

Για να αποφύγει ή να μετριάσει τις συνέπειες μιας σύγκρουσης, συμπεριλαμβανομένων πεζών και ποδηλατών, το νέο 500 θα ενεργοποιήσει το σύστημα πέδησης σε περίπτωση ανάγκης σε ταχύτητες μεχρι και 130km/h.  

Χάρη στο σύστημα Attention Assist , το όχημα έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει από τα πρώτα στάδια συμπτώματα κόπβσης ελέγχοντας τις εγκάρσιες μετακινήσεις του αυτοκινήτου, προτείνοντας στον οδηγό να σταματήσει για ξεκούραση. Μία οπτπική και ηχητική ειδοποίηση θα ενεργοποιηθεί στον πίνακα οργάνων.

Στην περίπτωση σοβαρού ατυχήματος που θα προκληθεί η ενεργοποίηση των αερόσακων, θα πραγματοποιηθεί αυτόματα από το εξειδικευμένο σύστημα του αυτοκινήτου κλήση στον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112. 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΤΗΤΑ

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας του "La Prima" έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εμπειρία χρήστη όπως το smartphone: μεγάλη οθόνη αφής 10.25 υψηλής ανάλυσης, εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση (μικρότερη από 5 δευτερόλεπτα).

Συνδυάστε τα περιεχόμενα για να προσαρμόσετε την εμφάνιση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και βάλτε τα αγαπημένα σας εικονίδια στην αρχική οθόνη.

Ενσωματωμένη συσκευή πλοήγησης Tom Tom, με φωνητική αναγνώριση.

Πλήρης οθόνη TFT 7 '' στον πίνακα οργάνων με πληροφορίες οδήγησης, ψυχαγωγίας, ασφάλειας, πλοήγησης, τηλεφώνου και πολυμέσων που ολοκληρώνει το πακέτο.Το νέο «la Prima» 500 θα περιλαμβάνει, επίσης, έναν ασύρματο φορητό φορτιστή για απεριόριστη συνδεσιμότητα.

 

ΑΣΥΡΜΑΤΟ CARPLAY ΤΗΣ APPLE

Συνδέστε το iPhone σας στην οθόνη Uconnect ™ 10.25 "και βάλτε σε λειτουργία το ασύρματο CarPlay της Apple, με φωνητικό έλεγχο της Siri ή με οθόνη αφής.

Κάντε κλικ εδώ για να εξερευνήσετε τις συμβατές συσκευές. (https://www.apple.com/ios/carplay/)Το CarPlay, το iPhone και το Siri αποτελούν εμπορικά σήματα κατατεθέντα της Apple inc.

 

ANDROID AUTO™

Το νέο «la Prima» 500 είναι επίσης συμβατό με Android Auto ™.

Κάντε κλικ εδώ για να εξερευνήσετε τις συμβατές συσκευές. (https://www.android.com/intl/en_nz/auto/)

 

ΤΟ 500ράκι ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SMARTPHONE σου

Το νέο «la Prima» 500 θα ενσωματώσει ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας τελευταίας τεχνολογίας, τόσο εντός όσο και εκτός του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκαίνουργιας εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας. Με την εφαρμογή "Fiat" θα μπορείτε να διαχειριστείτε το αυτοκίνητό σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

DESIGN

ΕΜΠΝΕΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ 1957

Η πρώτη γενιά έδωσε στους ανθρώπους την κινητικότητα και την ελευθερία. Η δεύτερη γενιά μετέτρεψε τα αυτοκίνητα πόλης σε κάτι cool. H τρίτη γενιά θα δεσμευτεί σε έναν υψηλότερο σκοπό.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Φυσική παλέτα: τρεις νέες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα χρώματα της φύσης: Ocean Green, Celestial Blue και Mineral Gray.

Η κληρονομιά ενός εμβλήματος: Η dolce vita αίσθηση ανοιχτού αυτοκινήτου στο πρώτο ηλεκτρικό Cabrio 4 θέσεων και η ολοκαίνουργια Monogram κουκούλα ως φόρος τιμής στα 120 χρόνια ιστορίας της μάρκας.

Ρίχνοντας φως στο αύριο: Η πλήρης υπογραφή LED θα σας δώσει μια πιο ξεκάθαρη προοπτική στο δρόμο, με την ανανεωμένη αλλά πάντα αναγνωρίσιμη εμφάνιση του 500.

Από το παρελθόν στο μέλλον: Τα LED φλας στο πλάι, είναι εμπνευσμένα απευθείας από το στυλ του Fiat 500, του ’57. Μια λεπτομέρεια κληρονομιάς που αποδίδει το πνεύμα του χθες και οδηγεί το αύριο.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ζήστε σε ένα νέο χώρο: Πιο ευρύχωρο, πιο μακρύ και πιο άνετο. Τα πράγματά σας θα έχουν περισσότερο χώρο από ποτέ. Το νέο «la Prima» 500 θα έχει ανανεωμένους αποθηκευτικούς χώρους, με θήκη smartphone και αναδιπλούμενη θέση για το ποτήρι ή την κούπα σας, ώστε τα πάντα να βρίσκονται «στο χέρι» σας και να οδηγείτε με λιγότερο άγχος.

Το ύφασμα του μέλλοντος: Το οικολογικό δέρμα Wrapped Dashboard Fascia θα σηματοδοτήσει την μεγάλη στροφή στον σχεδιασμό του εσωτερικού αυτοκινήτων προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Εμβληματική υπογραφή: Ένα θρυλικό logo με το σήμα του 500 να ενισχύει την εντυπωσιακή εμφάνιση του τιμονιού, που έχει επανασχεδιαστεί για να παραπέμπει στο αρχικό στυλ με δύο ακτίνες που χαρακτήριζε το Fiat 500, του ‘57.

Με άνεση στο δρόμο της καινοτομίας: Τα καθίσματα οικολογικού δέρματος του νέου «la Prima»  500 είναι εντελώς καινούργια. Με ανάγλυφο το μονόγραμμα Fiat, διαθέτουν ρυθμίσεις 6 θέσεων για πιο άνετη οδήγηση, είναι θερμαινόμενα και παίρνουν το σχήμα του σώματος.

 

*Καθαρά ενδεικτικές εικόνες. Οι πωλήσεις οχημάτων προγραμματίζονται από τον Οκτώβριο του 2020.