Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

H ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Με διαχρονικά καινοτόμα φιλοσοφία, αλλά και ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, οι FIAT – ALFA ROMEO - JEEP κινούνται με γρήγορους ρυθμούς στην ανάπτυξη της νέας εποχής της ηλεκτροκίνησης.

 Ήδη όλα τα σημεία πώλησης & Service της Σφακιανάκης ΑΕ σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη, έχουν εφοδιαστεί με φορτιστές οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως τα νέα Fiat 500 και Fiat Professional Ducato, αλλά και Plug-in Hybrid μοντέλων, όπως τα καινοτόμα Jeep Renegade & Compass 4xe. 

Οι συγκεκριμένοι φορτιστές μέγιστης ισχύος 22kW φορτίζουν με ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια τα οχήματα, ενώ είναι τοποθετημένοι τόσο σε εξωτερικούς χώρους, όσο και εσωτερικούς των εγκαταστάσεων.

 Παράλληλα με τις επενδύσεις σε υλικοτεχνικές δομές, το προσωπικό πωλήσεων ,αλλά και υπηρεσιών After Sales της Σφακιανάκης ΑΕ έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ώστε να είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών με ηλεκτρικά ή εξηλεκτρισμένα οχήματα. 

Στόχος του FIAT Group είναι να κάνει πιο προσιτά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο κοινό, βελτιώνοντας τις υποδομές φόρτισης τοποθετώντας περισσότερους ταχυφορτιστές σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.


Καλώς ήλθατε στον νέο & εξηλεκτρισμένο κόσμο της Fiat. Ανακαλύψτε τι σημαίνει εξηλεκτρισμός της αυτοκίνησης, ξεκαθαρίστε όλες τις αμφιβολίες σας και μάθετε τα σχετικά οφέλη και τα οικονομικά κίνητρα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά αυτή;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ